nabarong

Prindi PDF

MENÜÜ
24.07.-28.07.2017

 

ESMASPÄEV
H: KAERAHELBEPUDER, VÕI/MOOS, PIIM/TEE, SEPIK SULATATUD JUUSTU JA TOMATIGA, KUIVATATUD PUUVILI
L: BOLOGNESE KASTE, MAKARONID, VÄRSKE SALAT, KEEFIR
O: LAVAŠŠIRULL, MARJAKISSELL

 

TEISIPÄEV
H: VIIEVILJAHELBEPUDER, VÕI/MOOS, PIIM/TEE, VÕILEIB POOLSUITSUVORSTI JA KURGIGA, BANAAN
L: VÄRSKEKAPSASUPP, LEIB, HAPUKOOR, PORGANDIKOOK, PIIM
O: TATAR PEEKONI/SINGIGA, PIPARMÜNDI TEE

 

KOLMAPÄEV
H: MANNAPUDER, VÕI/MOOS, PIIM/TEE, VIINAMARJAD
L: ÜHEPAJATOIT, VÄRSKE SALAT, VESI/KEEFIR
O: PRAEMUNA, KURK/TOMAT, BANAANI SMUUTI, PAPRIKA

 

NELJAPÄEV
H: ODRAHELBEPUDER, VÕI/MOOS, PIIM/TEE, SEPIK MAKSAPASTEEDIGA, PIRN
L: KOORENE KALASUPP, LEIB, KOHUPIIMAVAHT MAASIKAMOOSIGA
O: AHJUKARTUL, KODUJUUSTUKASTE, MAHLAJOOK, KAPSALÕIK

 

REEDE
H: RUKKIHELBEPUDER, VÕI/MOOS, PIIM/TEE, VÕISEPIK JUUSUTGA, ARBUUS
L: KANAKASTE, RIIS, VÄRSKE SALAT, VESI/KEEFIR
O: PANNKOOGID, MOOS, JÄÄTIS, VESI, PORGAND

 

HEAD ISU!

 

 

 

* PRIA - Euroopa Liidu koolipuu- ja juurvilja toetusprogramm
** Naba köögis küpsetatud juuretisega leib
                    

N A B A S Õ B R A D

el heaalgus lugemispesa tlutok eetikakeskus2 moreno  TPS