Nädala menüü

MENÜÜ

16.-20.03.2020

 

ESMASPÄEV
H: RUKKIHELBEPUDER, SEEMNED/MARJAD, VÕI/MOOS, VÕILEIB SULATATUD JUUSTUGA, PIIM/TEE/VESI, KUIVATATUD PUUVILJAD.
L: PASTA CARBONARA, VÄSKE SALAT, PIIM/KEEFIR/VESI.
O: KALANAGITSAD, KÜLM KASTE, JOOGIKISSELL, VÄRSKE KURK.

TEISIPÄEV
H: ODRAHELBEPUDER, SEEMNED/MARJAD, VÕI/MOOS, VÕILEIB PASTEEDIGA, PIIM/TEE/VESI, BANAAN.
L: JUURVILJASUPP (TAIMETOIT), LEIB, HAPUKOOR, KUNINGANNA KOOK, PIIM/KEEFIR/VESI.
O: BROKOLI OMLETT, KIRSSTOMAT, MAHLAJOOK.

KOLMAPÄEV
H: KAERA-RIISIHELBEPUDER, SEEMNED/MARJAD, VÕI/MOOS, VÕILEIB TOMATIGA, PIIM/TEE/VESI, KIIVI.
L: KALAGRATÄÄN, MARINEERITUD KURK, PIIM/KEEFIR/VESI.
O: TATAR VÕIGA, MAASIKAKISSELL VAHUKOOREGA, PORGAND.

NELJAPÄEV
H: HIRSIPUDER, SEEMNED/MARJAD, VÕI/MOOS, PIIM/TEE/VESI, VÕILEIB HEERINGAGA, VIINAMARJAD.
L: HAPUKAPSASUPP, NABA OMA LEIB, HAPUKOOR, RUKKIVAHT, PIIM/KEEFIR/VESI.
O: KANAHAKKLIHA KODUJUUSTU KOTLETID, KURGI-TOMATI LÕIGUD, MAITSEVESI.

REEDE
H: TATRAHELBEPUDER, SEEMNED/MARJAD, VÕI/MOOS, VÕILEIB VORSTIGA, PIIM/TEE/VESI, ÕUN.
L: KODUNE PRAAD (KARTUL, PORGAND, LIHA), VÄRSKE SALAT, PIIM/KEEFIR/VESI.
O: SINGI-JUUSTUPIRUKAS, JÄÄTIS, MAITSEVESI, KAPSAS.

 

HEAD ISU!

* PRIA-Euroopa Liidu koolipuu- ja juurvilja toetusprogramm
** Allergeenide kohta info telefonil 606 3892 (naba köök)